نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای

مواد لازم برای تهیه نان خامه ای با توت فرنگی :

شیر
 ۱/۸ لیتر (۱۲۵ میلی لیتر)

 آب
 ۱/۸ لیتر (۱۲۵ میلی لیتر)

 کره
 ۸۰ گرم

 آرد
 ۲۵۰ گرم

 تخم مرغ
 ۴ عدد

 پودر قند
 ۱ قاشق غذاخوری

 خامه
 ۲۰۰ گرم

 توت فرنگی
 ۱۰۰ گرم

 نمک
 کمی (نوک قاشق چایخوری)

 وانیل
 ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان خامه ای با توت فرنگی :
این میزان مواد اولیه برای تهیه ۱۲ عدد نان خامه ای کافی است.
آب، شیر، کره و کمی نمک  را با هم مخلوط کرده و گرم کنید تا به جوش بیاید. سپس، آرد را هم ا
 
 مواد لازم:
ویفر شکلاتی ۲۴ عددشکر ۱ قاشق غذا خوریشکلات (شکلات تلخ ۷۰ ٪) ۲۷۰ گرمپنیر خامه ای (در دمای اتاق) ۹۰۰ گرمشکر ۲۸۰ گرمکره (آب شده) ۵۵ گرمپودر کاکائو ۳۰ گرمتخم مرغ ۴ عددخامه‏ (پر چرب) ۱۷۵ گرمشکلات (شکلات تلخ ۷۰ ٪) ۱۷۰ گرمشکر ۱ قاشق غذا خوری  زمان تهیه ۳۰ دقیقهزمان پخت ۷۰ دقیقه
طرز تهیه:
۱ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب کیک (۲۲.۵ سانتیمتر قطر) را با کره چرب کنید.۲ ویفر ها را داخل دستگاه بریزید و خیلی ریز پو
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی ها
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
 
با ما همراه باشید تا
مواد لازم برای نان خامه ای
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
نکات طلایی برای پخت بهتر نا
طرز تهیه پاناکوتابرای درست کردن پاناکوتا ابتدا شیر سرد را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بریزید و بگذارید بماند و حالا تابه ای را روی حرارت کم گذاشته و شکر و خامه را داخل آن تفت دهید تا گرم شود ، قبل از جوشیده شدن خامه ، وانیل را اضافه کرده آن را از روی شعله بردارید.
شیرو ژلاتین را خوب هم بزنید و از صافی عبور دهید تا تکه های ژلاتین داخل آن باقی نماند و حالا مخلوط شیر و ژلاتین را با مخلوط خامه ترکیب کرده و در قالب های مورد نظرتان بریزید.
دس
 آموزش رز تهیه سالاد خوشمزه سیب زمینی با خامه ترش
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی با خامه ترش
خامه ترش سه چهارم فنجان
سیب زمینی 900 گرم
پیازچه خرد شده نصف فنجان
شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری سر پر
سرکه سیب یک سوم فنجان
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با خامه ترش
برای تهیه این سالاد باید در ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید.
در این فاصله سس سالاد را درست کنید، تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا یک
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی ها
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
 
با ما همراه باشید تا
مواد لازم برای نان خامه ای
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
نکات طلایی برای پخت بهتر نا
 آرد ۱ پیمانه کره ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عددشکر نصف پیمانهخامه یا شیر نصف پیمانه شکلات تلخ یا شیرین ۵۰ گرم پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط و الک میکنیم.شکلات رو به روش بن ماری آب میکنیم(‌روی بخار آب میزاریم تا کاملا شفاف و براق بشه)میزاریم کنار خنک بشه شکر و کره رو با همزن میزنیم تا کاملا سفید بشه.تخم هارو دونه دونه اضافه میکنیم به همراه وانیل خوب میزنیم. ش
طرز تهیه قهوه دالگونا 
مواد لازم برای تهیه قهوه دالگونا :

 قهوه فوری یا نسکافه
 ۳ قاشق غذاخوری

 شکر یا عسل
 ۳ قاشق غذاخوری

 آب جوش
 ۲ قاشق غذاخوری

 شیر
 ۲ لیوان

طرز تهیه قهوه دالگونا :
اگر یک نوشیدنی غلیظ، خامه ای و خوشمزه دوست دارید دستور تهیه ای که براتون گذاشتم رو انجام بدید.
داخل یک لیوان یا یک پیاله قهوه فوری – شکر و آب را ریخته و با یک قاشق مرباخوری به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و یا با همزن برقی اینکار را انجام دهید.
در طی این ۵ دقیقه ملاحظ
گاناش یک‌موجود بسی خوشمزه و بسی به دردبخورهست که تو شیرینی پزی و دسر به کار میاد.از گاناش برای تزیین دسر و کیک ها به صورت شره ای ، برای مغزی شکلات ها، برای زیرسازی کیک های روکش فوندانت، برای شکلاتی کردن خامه وانواع فیلینگ و خیلی کاربردهای دیگه میشه استفاده کرد.گاناش ترکیب خامه و شکلاته . به این صورت که خامه روی حرارت ملایم گرم میشه، بدون جوشیدن، و شکلات های خرد شده به اون اضافه میشه. کم کم حرارت خامه شکلات رو آب می کنه و گاناش یکدست میشه. البت
 
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
نان خامه ای یکی از انواع شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های تَر قرار می گیرد. این شیرینی محبوب به دلیل شباهتی که به نارنجک دارد با نام شیرینی نارنجکی هم شناخته می شود.
ادامه مطلب
‍ 


✅ مواد لازم:
تخم مرغ محلی / 5 عدد
عسل طبیعی / نصف فنجان
آرد کامل / نصف فنجان
خامه محلی / به مقدار لازم

✍ طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 350 درجه روشن کنید تا گرم شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید. وقتی به خوبی زده شد نصف فنجان عسل را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا وقتی که رنگ آن از زرد به کرم متمایل شود.

در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم گرفته و سفت شود و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد.
 
پاناکوتا یک دسر سنتی ایتالیایی است که ترجمه لغوی آن به معنای "خامه پخته شده" است. این خامه در اصل برای منطقه پیدمونت در ایتالیا است و ترکیبی از خامه شیرین شده و ژلاتین است.
مواد لازم
1 پیمانه شیر
1 پیمانه خامه صبحانه
¼ قاشق چایخوری وانیل
⅔ پیمانه شکر دانه ریز
میوه تازه برای تزیین
3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
دستور العمل‌
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از اینکه کمی حرارت شیر بالا رفت (دقت کنید شیر نباید بجوشد)، پودر ژلاتین را به شیر ا
طرز تهیه رولت بدون فر را برای آن افرادی که فر ندارند قرار دادم که راحت بتوانند درست کنند که اتفاقا عالی می شود.
مواد لازم جهت تهیه رولت خامه ای بدون فر  تخم مرغ 2 عددآرد  50 گرمشکر 50 گرموانیل  1/4 قاشق چایخوریبکینگ پودر  1/2 قاشق چایخوریخامه  1 عدد   طرز تهیه رولت خامه ای بدون فربرای پخت رولت خامه ای بدون فر، ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را آن قدر با همزن بزنید تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد. سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و به م
 
طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای 
قفسه ادویه‌های هر آشپزخانه‌ای، یک سری ادویه‌های خاص و خوش‌عطر دارد که طعم و مزه غذاها را حسابی گرم و دلنشین می‌کند. مخلوط پلو خامه ای با ادویه‌هایی از رنگ و طعم جنوبی، ادویه هندی و پاکستانی درست شده و با خامه ترش حسابی نرم و خوش‌خوراک می‌شود. همراه ما باشید.
بیشتر بخوانید
مواد لازم برای تهیه مخلوط پلو خامه ای
برنجیک پیمانه
نخود فرنگینصف پیمانه
آب مرغدو پیمانه
چوب دارچینیک عدد
خامه ترش خرید آنلاین100 گرم
سی
مواد لازم برای تهیه کرانچ ساده و شیک:
 
بستنی:6 اسکوپخامه:2 قاشق غذاخوریدراژه قهوه یا شکلاتی:15 عددکیک خرد شده:3قاشق غذا خوریبیسکویت قهوه یا شکلاتی:5 عددشیر قهوه:450 میلی لیترکرانچ شیک طرز تهیه کرانچ شیک :این دسر بسیار خوشمزه را به راحتی میتوانید در منزل درست کرده و در مجالس و مهمانی ها آن را سرو کنید.ابتدا کیک ، بیستکوییت و دراژه ها را خرد کنید و کنار بگذارید.
حالا خامه و شیرقهوه را داخل مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید ، بستنی را افزوده و دوبا



طرز تهیه:
ابتدا شیر محلی را در یک یا دو قابلمه مناسب ریخته و می گذاریم روی حرارت تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن شیر میگذاریم ده تا پانزده دقیقه با شعله ملایم بجوشد،بعد حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا شیر کاملا خنک بشود و رویه ببندد. بعد از خنک شدن شیر، سرشیر را با ملاقه برمی داریم و در ظرف دیگر میریزیم و می گذاریم چند ساعتی در یخچال بماند. بعد از اینکه سرشیر کاملا خنک شد با یک چنگال یا دورکند همزن می زنیم،ابتدا شل میشود ولی بعد فرم
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 
 
ادامه مطلب
طرز تهیه دسر کرم قهوه
مواد لازم برای تهیه دسر کرم قهوه :

 پودر قهوه
 ۲ قاشق غذاخوری

 شیر
 ۲ پیمانه

 شکر
 ۲۰۰ گرم

 زرده تخم مرغ
 ۴ عدد

 آب سرد
 ۱/۲ پیمانه

 پودر ژلاتین
 ۳ قاشق غذاخوری

 خامه
 ۲۰۰ گرم

 وانیل
 ۱/۸ قاشق چایخوری

 آب جوش
 کمی

طرز تهیه دسر کرم قهوه :
شکر را در کاسه ریخته و تخم مرغ ها را بشکنید. زرده تخم مرغ را به شکر اضافه کنید. سپس زرده ها را با شکر خوب بهم بزنید تا حدی که یک دست شده و به رنگ کرم درآیند.
شیر را روی حرارت گذاشته و سپس
پاناکوتا (انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است.
 
 
مواد لازم
1 پیمانه شیر
1 پیمانه خامه صبحانه
¼ قاشق چایخوری وانیل
⅔ پیمانه شکر دانه ریز
میوه تازه برای تزیین
3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

طرز تهیه پاناکوتا 
دستور العمل‌
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
بع
نان خامه ای خانگی
“نان خامه ای” یکی از شیرینی های تر پر طرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه نان خامه ای
تخم مرغ : 4 عدد
آرد : 120 گرم
آب و یا شیر : 1 و 1/4 پیمانه
کره : 60 کرم
وانیل :1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر : 1/4 قاشق مرباخوری
نمک : 1 پنس
خامه فرم گرفته برای پر کردن نان ها : 1/5 پیمانه
 
ادامه مطلب
طرز تهیه موس کره بادام زمینی
مواد لازم برای تهیه موس کره بادام زمینی :

 پنیر خامه ای
 ۱۵۰ گرم

 خامه
 ۱۰۰ گرم

 کره بادام زمینی
 ۱/۳ پیمانه

 شیر عسلی
 ۱/۳ پیمانه

 بیسکوئیت کرم دار شکلاتی
 ۱ بسته

طرز تهیه موس کره بادام زمینی :
خامه و پنیر خامه ای رو توی یه ظرف بریزید و با قاشق مخلوطش کنید.
بعد به مدت حدودا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خیلی خنک بشه توی فریزر قرار بدید.
اگر از شوری پنیر خامه ای لذت نمیبرید میتونید به جاش از ماسکارپونه استفاده کنید ولی
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی هانان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
ادامه مطلب
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
نون خامه ای یکی از انواع شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های تَر قرار می گیرد. این شیرینی محبوب به دلیل شباهتی که به نارنجک دارد با نام شیرینی نارنجکی هم شناخته می شود.

موادلازم :
کره:50 گرم
شکر:1/2 قاشق چایخوری
آب :200 میلی لیتر
آرد:125 گرم
تخم مرغ:4 عدد
بیکینک پودر:1/8 قاشق چایخوری
وانیل :1/8 قاشق چایخوری
خامه قنادی :300 گرم

ادامه مطلب
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 

ادامه مطلب
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 
 

ادامه مطلب
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
درست کردن شیرینی در منزل یک هنر است. اغلب خانم‌های ایرانی ترجیح می‌دهند برای بچه‌ها یا دورهمی‌ها و مهمانی‌ها و اعیاد و مناسبت‌هایی که در آن‌ها شیرینی سرو می‌شود خودشان برای پختن شیرینی دست به کار شوند. از قضا نان خامه‌ای از آن‌دسته شیرینی‌هایی است که اغلب افراد ترجیح می‌دهند از قنادی‌های مشهور آن را تهیه کنند تا از طعم و مزه و کیفیتش مطمئن باشند
مواد لازم برای نان خامه ای
تخم مرغ 4 عدد
کره 50 گرم
آب 200 می
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 

ادامه مطلب
طرز تهیه روکر موز (دسر ایتالیایی)
مواد لازم برای تهیه دسر روکر موز :

 پودر ژله موز
 ۱ بسته

 پودر ژلاتین
 ۳ قاشق

 شکلات چیپسی
 ۱/۲ پیمانه

 خامه صبحانه
 ۲۰۰ گرم

 پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
 ۱۵۰ گرم

 شکر
 ۱ پیمانه

 گردو خرد شده
 ۱/۲ پیمانه

 نشاسته ذرت
 ۳ قاشق غذاخوری

 شیر
 ۲ پیمانه

 موز
 ۲ عدد

 آب سرد
 ۱/۲ پیمانه

 تخم مرغ
 ۱ عدد

طرز تهیه روکر موز :
ابتدا پور ژله را درون یک ونیم لیوان آب جوش حل میکنیم وبن ماری میکنیم تا شفاف شود ودرون قالب چ
می گفتی عشق های این زمانه بوی خامه می دهند.
همان خامه ی سفید و هلالی روی فنجان قهوه که
با یک هم زدنِ قاشق متلاشی می شود. من آن قدر به خامه ی روی قهوه زل زده ام که
چشمانِ بی فروغم در رسوباتِ این دلهره ها
همانند سیروپِ آلبالو ته نشین شده اند.ذهنم شبیه قصرِ دراکولا شده است.
اگر  برن استوکر  آن را می دید بار دیگر داستان جدیدی
از  دراکولا  می نوشت.می خواهم چیزی بگویم؛ امّا حرف ها مُدام توی دهانم می خشکند.
شبیه ماهی دهان پرور که نوزادشان را در دهانشان
دسر سه رنگ انار:2 فنجان (473 میلی لیتر) خامه سنگین2 فنجان (250 گرم) قند شیرینی پزی1 قاشق چایخوری عصاره وانیل12 اونس (340 گرم) پنیر خامه ای (یا 8oz معمولی ؛ مرحله 3 را ببینید)پودر توت فرنگی ژلو 4 اونس (113 گرم)3/4 فنجان (177 میلی لیتر) آب جوشآب انار سرد 3/4 فنجان (177 میلی لیتر)1 فنجان دانه اناربرای لایه برتر Jello:پودر توت فرنگی ژلو 6 اونس (170 گرم)1 فنجان (236 میلی لیتر) آب جوش1 فنجان (236 میلی لیتر) آب انار سرددانه های انار اضافی ، برای جوشانده
طرز تهیه دسر سه رنگ انار:با تهیه
سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای
سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای را آموزش دهیم.
ادامه مطلب
طرز تهیه پارافه موز کارامل
مواد لازم برای تهیه پارافه موز کارامل :

 خامه فرم گرفته
 ۴۰۰ گرم

 ژلاتین
 ۵ ورق

 وانیل
 ۱/۲ قاشق چایخوری

 شیر
۲۵۰ میلی لیتر

 سیروپ کارامل
۱۵۰ میلی لیتر

 موز
 ۲-۳ عدد

 بیسکوئیت دایجستیو
۱ بسته

طرز تهیه پارافه موز کارامل :
ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا کاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج کرده و در ظرف دیگری می‌ریزیم.
سپس مقدار خیلی کمی آب جوش به آن اضافه کرده
می دونی ما فاصله ی زیادی داریم، من فکر کردم شاید این چیزا مهم نیست‌؛ اشتباه میکردم. اون هی داره بزرگتر میشه توی قلبم و من هی فکر میکنم مگه چند سالمه که تو اینجوری میتونی منو وسط مخلوط طعم‌های قشنگ خامه ای بندازی؟ اصلا چرا اینقدر زیبایی؟
تارت سیب با خامه قنادی سولیانوآموزش طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو . با این آموزش آشپزی با ما  همراه باشید.
تارت نوعی شیرینی است که روی آن را با مواد مختلف پر می‌کنند. روی تارت باز است و قسمت رویی آن اصلا خمیر ندارد. تارت‌ها انواع مختلفی دارند ما تصمیم داریم طرز تهیه تارت
سیب با خامه قنادی سولیانو که بسیار خوشمزه است را در اختیار شما قرار دهیم.
 
ادامه مطلب
نون خامه ای یکی از شیرینی‌های پرطرفدار است که تهیۀ آن در خانه لطف خاصی دارد.
  
نون خامه‎ای از شیرینی‌های خوش‌مزه و محبوب ایرانی است که در اندازه‌های گوناگون تهیه  می‌شود. در این مطلب با روش پخت این شیرینی لذیذ در خانه آشنا می‌شوید که  بسیار هیجان‌انگیز  و لذت‌بخش است.
مواد لازم:
آب: یک لیوان
کره: ۵۰ گرم
تخم‌مرغ: ۴ عدد
آرد گندم: ۲۰۰ گرم
وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
خامۀ قنادی: 250 گرم
شکر: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر: یک‌چهارم
 
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
ادامه مطلب
 
سس کارامل یک سس بسیار خوش طعم است که معمولا برای تزیین انواع دسر استفاده می‌شود. شما می‌توانید با این مقدار مواد اولیه، چیزی در حدود دو و نیم فنجان سس کارامل درست کنید.
مواد لازم
100 گرم کره بدون نمک
½1 فنجان شکر قهوه‌ای
1 فنجان خامه
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستور العمل‌
قبل از هر کاری، مقدار مورد نیاز از کره و خامه را اندازه‌گیری کنید، آن‌ها را داخل ظروف جداگانه بریزید و کنار گاز قرار بدهید. 
در ابتدا درجه حرارت گاز را روی متوسط رو ب
دسر علاوه بر کوچک تر ها در بین بزرگتر ها هم طرفداران زیادی دارد. در ادامه این مطلب ۱۸ روش تهیه دسرهای خوشمزه و ساده را برای شما آماده کرده ایم.
۱. دسر ساده زعفرانی
دسر زعفرانی یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌هایی است که ‎می‌توانید در زمانی بسیار کم آن را تهیه کنید.نصف پیمانه آب را در قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا دانه‌های ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنند. سپس قابلمه را روی حرارت شعله بسیار ملایم قر
 
سالاد الویه سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از طبخ گوشت یا مرغ یا کالباس به همراه سیب‌زمینی آب‌پز و سس مایونز و خیارشور و دیگر مواد غذایی درست می‌شود.
مواد لازم
1.5 عدد سینه مرغ با استخوان
1 عدد پیاز
1 پیمانه نخود فرنگی
2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
500 گرم خیارشور
نمک و فلفل به مقدار لازم
6 عدد سیب زمینی کوچک
2 قاشق سوپ خوری آبلیمو
سس مایونز به اندازه کافی
100 گرم خامه
4 عدد تخم مرغ
2 عدد هویج
مواد لازم برای تزیین سالاد الویه
½ پیمانه مخ
طرز تهیه دسر ژله ماست توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه ژله ماست توت فرنگی :

 توت فرنگی
 ۱ پیمانه

 ژله توت فرنگی
 ۱ بسته

 ماست خامه ای
۲ پیمانه

 آب جوش
 نصف پیمانه

طرز تهیه دسر ژله ماست توت فرنگی :
 در ابتدا توت فرنگی هارا خرد می کنیم,سپس ماست را در ظرف جداگانه هم میزنیم.
پودر ژله توت فرنگی را به ۱ فنجان آب در حال جوش اضافه کرده و کاملاحل میکنیم.
بعد از اینکه مخلوط پودر ژله و آب کمی سرد شده به ماست اضافه کرده.
سپس توت فرنگی های خرد شده را اضاف
مواد لازم سوپ کرفس:
    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کره    1 پیاز ، تفت داده شده    4 میخک سیر چربی ، خرد شده خشن    6 فنجان کرفس ، برش نازک (حدود 1 پوند 1 ¼ 1 پوند) 1 سر بزرگ فوق العاده ، برخی از برگ ها را برای جوشانده ذخیره کنید    2 فنجان سیب زمینی ، به قطعه قطعه قطور ½ اینچ (حدود ¾ پوند) - 1 راس بزرگ بزرگ پوست کنده ، یا از چند یوان استفاده نشده ، استفاده نشده است.    4 فنجان سبزیجات گیاهی یا مرغ (یا 4 فنجان آب + 1 قاشق غذاخوری "بهتر از پایه گیاهی" از سبزی
طرز تهیه دسر بوراتوس توت فرنگی
مواد لازم برای دسر بوراتوس توت فرنگی :

 شیر
 ۲۵۰ میلی لیتر (۱ پیمانه)

 پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
 ۲۵۰ گرم

 بستنی وانیلی
 ۲۵۰ گرم (۱ پیمانه)

 دنت توت فرنگی
 ۲ عدد

 پودر ژلاتین
 ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر بوراتوس توت فرنگی :
اول ژلاتین را با کمى شیر بن مارى می کنیم. بقیه شیر را کمى ولرم میکنیم. بستنى را همراه ژلاتین بن مارى شده داخل شیر ریخته و حل کنید و کنار بگذارید.
حالا پنیر خامه اى بدون نمک رو با دنت مخلوط و
کیک ماست باعطروطعم لیمو این کیک کیکی متفاوت با بافتی کااااملا سبک و اسفنجی.مواد لازم:ارد  180 گرمماست خامه ای کاله (سون) 100 گرمشکر  140گرمتخم مرغ  3عددروغن مایع  100گرمبیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوریرنده پوست لیمویاپرتقال  1قاشق سوپخوری پر طرز تهیهابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن  بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب م
دیشب جشن یلدا رو خونه مامان بزرگم گرفتیم و همه هم بودن. حسابی خوش گذشت خداروشکر و البته جای پدربزرگم حسابی خالی بود. امروز هم کیک خامه ای پختم واسه اولین بار، برخلاف تصورم خامه کشی اصلاااا خوب نشد. خامه شل شد و یه وضعی اصن. اما خب به هرحال خوشمزه بود. 
این روزا خیلی کار میکنم خداروشکر. حوصله درس هم ندارم. مینویسم که بدونم درس بده و من نمیخوامش و بعدا واسه دانشگاه دلم تنگ نشه! البته بگم بازم خوبه ادم تحصیلات دانشگاهی داشته باشه، خوش میگذره دانشگ
سلام خوبین؟! ببخشید یه مدت نبودم؛ ایشالله از این به بعد وبلاگ به صورت منظم آپدیت میشه. حالا بریم سراغ دستور کیک امروز!
 
قطعا کیک، آن هم کیک شکلاتی، یکی از محبوب ترین شیرینی ها در بین افراد است. اگر با خامه هم پوشانده شده باشد و چند عدد توت فرنگی هم روی آن باشد که دیگر نمی توان در مقابل آن مقاومت کرد. عکس کیک امروز را هم میبینید!
مواد لازم:
آرد 1.5 پیمانه
تخم مرغ 3 تا 4 عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
ش
شیرینی نان خامه اینان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی ها
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
 
با ما همراه باشید تا
مواد لازم برای نان خامه ای
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
نکات طلا
پاناکوتا ژله‌ای دسری خوش‌مزه است که به‌صورت لایه‌لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های همان فصل استفاده کرد.
پاناکوتا دسری ایتالیایی است که انواع گوناگونی دارد. پاناکوتا ژله‌ای نوع خاصی از این دسر است که ظاهری خوش‌رنگ و لعاب و طعم و مزه‌ای دلپذیر دارد. پاناکوتا ژله‌ای را می‌توانید با هر طعمی که دوست دارید، آماده کنید. در این مطلب، طعم انار را انتخاب کرده‌ایم.
مواد لازم:
پودر ژل? انار: یک بسته
انا
 
میلک شیک یک مدل بستی خوش طعم، خامه‌ای و غلیظ است که به عنوان دسر خنک سرو میشود.
مواد لازم
3 اسکوپ بستنی وانیلی (یا هر طعم دیگری از بستنی که خودتان دوست دارید)
60 میلی‌لیتر شیر
سس شکلات، توت فرنگی یا کارامل به مقدار دلخواه (اختیاری)
عصاره وانیل
میوه یخ زده (اختیاری)
3 عدد کوکی خرد شده (اختیاری)
دستور العمل‌
در ابتدا اجازه بدهید که بستنی کمی در دمای اتاق نرم بشود. دمای ایده‌آل بستنی برای درست کردن میلک شیک، چیزی در حدود 20 درجه فارنهایت (یعنی م
مواد لازم سوپ کرفس:1 کرفس خرد شده1 سیب زمینی بزرگ موم خرد شده1 پیاز متوسط خرد شده1 چوب کره بدون چربینمک3 فنجان آبگوشت مرغ کم سدیم1/4 لیوان شوید تازه1/2 فنجان خامه سنگینبرگ کرفسروغن زیتوننمک دریایی پوسته پوسته
طرز تهیه سوپ کرفس:1 کرفس خرد شده ، 1 سیب زمینی بزرگ موم خرد شده ، 1 پیاز متوسط خرد شده و 1 کره بدون چربی را در یک قابلمه متوسط بیش از حرارت متوسط ترکیب کنید. فصل با نمک.کوک کنید ، هم بزنید ، تا زمانی که پیاز صاف شود ، 8-10 دقیقه.3 فنجان آبگوشت مرغ کم
مواد لازم سوپ گوجه فرنگی:2 عدد روغن زیتون اضافی1 عدد کره بدون نمک1 پیاز بزرگ سفید ، ریز خرد شده1 سیر میخک بزرگ ، خرد شده و پوست کنده2 عدد آرد همه منظوره3 فنجان آبگوشت مرغ نمکی پایین28 اونس آیا می توان گوجه فرنگی کامل آلو را پوست کنده ، پوره شده (شامل آب میوه)1-1 / 2 قاشق غذاخوری. قند1 جوانه آویشن تازهنمک کوشر و فلفل سیاه تازه خرد شده3 عدد ریحان ، پیاز خرد شده یا شوید را به طور بسیار ریز خرد شده یا مخلوطی از هر سه مورد (در صورت استفاده از یکی از گلهای موجو
مواد لازم سوپ قارچ:4 قاشق غذاخوری کره1 قاشق غذاخوری روغن2 عدد پیاز خمیر4 سیر میخک سیر خرد شده1 1/2 پوند (750 گرم) قارچ قهوه ای تازه خرد شده4 قاشق چای خوری آویشن خرد شده تقسیم شده است1/2 فنجان شراب مارسالا (هر نوع شراب خشک قرمز یا سفید)6 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره4 فنجان آبگوشت یا سهام مرغ کم سدیم1-2 قاشق چایخوری نمک را مطابق با سلیقه تنظیم کنید1 / 2-1 قاشق چایخوری فلفل ترک خورده سیاه مطابق با سلیقه تنظیم می شود2 حبه بولیون گاو ، خرد شده1 فنجان خامه سنگین ی
طرز تهیه کرم موکا
 
کرم موکا قابل استفاده بر روی کیک های شکلاتی است و طعم بسیار عالی به کیک شما می دهد. ؛ پس با گالری شکلات برای طرز تهیه کرم موکا همراه باشید.
مواد مورد نیاز:
مواد لازم
کره
220 گرم

آرد
۵ قاشق غذاخوری

خامه
۱/۲ لیوان

شیر
۱/۲ لیوان

پودر قند
2 لیوان

پودر نسکافه
4 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
ابتدا شیر را با آرد الک شده، مخلوط نمایید. بعد پودر کاکائو و خامه را روی آن بریزید.
سپس مخلوط را روی شعله گاز با حرارت ملای
 
طرز تهیه سس قارچ خوش طعم و خوشمزه
سس قارچ خامه ای سسی خوش طعم و چاشنی ای فوق العاده برای انواع غذاهای گوشتی و غیر گوشتی است. سس قارچ با خامه و یا شیر میتواند تهیه شود اما در حالت کلی سس قارچ راحت و آسان قابل تهیه کردن است و در آماده سازی مواد اولیه آن به مواد خاص و غیر قابل دسترسی نیاز نیست. این سس را میتوانید در منزل و تنها در چند دقیقه به راحتی آماده کنید. سس قارچ برای پاستا ، سیب زمینی سرخ کرده، همبرگر، مرغ، هات داگ و… استفاده میشود. ا
مواد لازم
۲ قاشق غذا خوری روغن۳ عدد فلفل دلمه‌ای در سه رنگ۳ حبه سیر رنده شده۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو۱ قاشق چای‌خوری نمک۲۰۰ گرم گوجه نگینی۴۰۰ میل خامه۲۰۰ گرم پنیر چدار۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده)پیازچه

ادامه مطلب
مواد لازم برای تهیه مرنگ دسر پاولووا :
 
12 عدد: سفیده تخم مرغ3 فنجان:شکر 2 قاشق چایخوری:عصاره وانیلچند قطره:رنگ غذای صورتی (اختیاری)مواد لازم برای خامه روی پاولووا3 فنجان:خامه پرچرب3 قاشق چایخوری:گلاب2 عدد:خرمالو، باریک بریده شده1 قاشق غذاخوری:شکر1 قاشق غذاخوری:آب لیمو نیم فنجان:دانه انار نیم فنجان:گلبرگ خشک شده رز ربع فنجان: ملاس شیرین انار کمی:پشمک طعم دار چند برگ:نعناع برای تزئینطرز تهیه دسر پاولووا : 
برای درست کردن این دسر ابتدا مرنگ آن
مواد لازم جهت تهیه کیک موز و گردو
کره 120 گرم
شکر قهوه ای روشن 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل نصف ق چ
گردو خرد شده 100 گرم
آرد 450 گرم
بیکینگ پودر دو یک و دوم ق چ
دارچین نصف ق چ سرپر
نمک یک چهارم ق چ
خامه صبحانه 180 گرم
موز خرد شده 2 عدد بزرگ
روش تهیه کیک خامه موز و گردو
ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با شکر قهوه ای مخلوط کرده و با هم زن برقی هم میزنیم و وقتی کره و شکر با هم ترکیب شدند تخم مرغ ها را تک تک اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت وانیل را به تخم مرغ
روش کار این ابزار بسیار ساده و کیفیت خروجی خامه در این کالا کاملا مناسب است . با داشتن این ابزار خامه ای با طعم و کیفیت عالی را روی نوشیدنیهای سرد و گرم میزنید. این گل خامه زن با کپسولهای گاز مخصوص خود کار میکند ، به این روش که خامه قنادی را داخل مخزن ابزار ریخته و بعد از بستن درب کپسول را در خشاب قرادداده ومحکم میبندیم تا تا محتوات کپسول وارد مخزن بشود .سپس پوکه کپسول را خارج میکنیم و بعد از چند بار تکان دادن مخزن و قرار دادن سری دلخواه خود آما
روش کار این ابزار بسیار ساده و کیفیت خروجی خامه در این کالا کاملا مناسب است . با داشتن این ابزار خامه ای با طعم و کیفیت عالی را روی نوشیدنیهای سرد و گرم میزنید. این گل خامه زن با کپسولهای گاز مخصوص خود کار میکند ، به این روش که خامه قنادی را داخل مخزن ابزار ریخته و بعد از بستن درب کپسول را در خشاب قرادداده ومحکم میبندیم تا تا محتوات کپسول وارد مخزن بشود .سپس پوکه کپسول را خارج میکنیم و بعد از چند بار تکان دادن مخزن و قرار دادن سری دلخواه خود آما
مواد لازم برای تهیه دسر گرانیتای اسپرسپو :
 
 
قهوه تازه دم(فنجان مخصوص اسپرسو) :هفت شاتشکر (قهوه ای بهتر است) : دو قاشق غذاخوریخامه پرچرب :نصف پیمانه طرز تهیه دسرهاطرز تهیه گرانیتای اسپرسپو برای درست کردن این دسر خروشمزه و ساده اول قهوه را دم کرده و شکر را داخل آن حل کنید.
مخلوط قهوه و شکر را بعد از خنک شدن داخل یک ظرف شیشه ای یا سرامیکی بریزید و برای 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
بعد از منجمد شدن قهوه آن را از فریزر خارج کرده و با چن
شربت سرکه و عسل
از
عسل و سرکه ترکیبی درست می کنند که دو برابر عسل و یک برابر سرکه است که
اکسی مل نام دارد . بسیار خوشمزه بوده و مصرف طبی دارد .

شربت عسل (عسل محلول در آب )
یک یا دو قاشق غذا خوری را در یک لیوان ولرم مخلوط کرده و بنوشید.
شربت آب لیمو با عسل
یک یا دو قاشق غذا خوری عسل را با یک قاشق چای خوری آب لیمو ترش در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و پس از سرد شدن بنوشید.
شربت آب پرتقال با عسل
الف:
نصف لیوان آب پرتقال و نصف آب نارنگی را با مقداری عسل
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
در اصل سوپ‌ها در گذشته خود غذایی کامل بوده‌اند که اساس آن‌ها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان یا ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیل‌دهنده آن قدمت چندانی ندارد و به قرن ۱۹ بازمی‌گردد. در این مقاله قصد داریم یکی از محبوبترین انواع سوپ را به شما آموزش دهیم. طرز تهیه سوپ قارچ را بخوانید.
در تهیه سوپ‌ها، از انواع سبزیجات استفاده می‌شود؛ اما سبزیجاتی که کاربرد بیشتری دارند شامل انواع کلم، هویج، ذرت، نخودفرنگی، کرفس، جعفری، سیر، پیازچه
طرز تهیه شیر برنج قالبی با شیر برنج معمولی تفاوتی ندارد، تفاوت این دو فقط در نحوه سرو آن است. به دلیل شکل و ظاهر جذاب و متفاوت این شیر برنج از آن در مهمانی‌ها مجالس استفاده می‌شود. 
 
مواد لازم
برنج به‌صورت دو پیمانه (اصولاً بهتر است برنج را به‌صورت نیم دانه مصرف کنید.)شیر تازه ۸ پیمانه (پیمانه برای خود می‌توانید اندازه یک لیوان تعریف کنید.)شکر یک پیمانهگلاب تازه نصف پیمانهخامه ۳/۲ پیمانهمواد دیگر که استفاده از آن‌ها اختیاری است مانند پود
سلام.
امروز میخوام واستون طرز تهیه ی یه شیر موز خوشمزه رو واستون بگم
مواد لازم
موز.شکر.اب.شیر.ارد برنج.
شیر واب را مخلوط و روی حرارت میگذاریم و یک قاشق غذا خوری ارد برنج مخلوط میکنیم و شکر روهم میریزیم و بعد ک سرد شد موز له شده رو مخلوط و داخل یخچال میگذاریم.
این اولین مطلب من ب عنوان ازمایشی در سایت خوب بلوگ هستش.با تشکر
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
ادامه مطلب
مواد لازم:
پودر ژله انار 3 بسته (100 گرمی)آب جوش 1 و 3/4 پیمانهآب انار 1 و 3/4 پیمانهپنیر خامه ای 350 گرمخامه پر چرب 2 پیمانهوانیل 1 قاشق چایخوریپودر قند 2 پیمانهانار دان شده 1 پیمانه (+برای تزیین)دسر انار سه لایه واقعاً فوق العاده است به خصوص برای شب یلدا . هیچ نیازی به پخت ندارد اما کمی وقت گیر است و بهتر است آن را از روز قبل آماده کنید چون باید در چند مرحله در یخچال بماند. این دسر انار سه لایه ترکیبی از طعم های ترش و شیرین و بافت های خامه ای و ژله ای است.
کیک مخمل قرمز که به دلیل نام انگلیسی آن، اغلب با نام رِدولوت (red velvet cake) شناخته می‌شود، دسری است از نوع کیک لایه‌ای که در رنگ‌های قرمز تیره، قرمز روشن یا رنگ‌هایی با شید قرمز-قهوه‌ای تهیه می‌شود. این کیک در طعم‌های وانیلی و شکلاتی درست می‌گردد و روی آن با خامه سفید پوشش داده می‌شود. رنگ قرمز-قهوه‌ای کیک به دلیل تاثیر پودر کاکائو و خاصیت اسیدی سرکه سفید می‌باشد. مواد تشکیل دهنده این کیک سرکه سفید، کره، آرد، پودر کاکائو و چغندر (یا به جای آ
اگر شما کیک هویج را دوست دارید می توانید با خوردن این بیسکوییت هویج نیز لذت کافی را ببرید.
مواد لازم :
یک جعبه مخلوط کیک هویج
نصف فنجان روغن نباتی
یک چهارم فنجان آب
دو عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان کشمش
نصف فنجان خرد شده آجیل
یک ظرف پنیر خامه‌ای

ادامه مطلب
 
مواد لازم:3عدد تخم مرغ1 لیوان شکر1 لیوان شیرروغن نصف لیوانبیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر1 بسته وانیل ترک 5 گرمی (1/2قاشق چایخوری)2 لیوان آرد2 و نیم قاشق غذاخوری خوری پودر کاکائوگاناژ:خامه 100 میلی لیتر(نصف پاکت خامه صبحانه)شکلات تلخ
ادامه مطلب
پاناکوتا شکلاتی یک دسر خوش‌مزۀ ایتالیایی است که به دلیل دارا بودن مواد مغذی، به‌عنوان میان‌وعده هم مصرف می‌شود.
  
پاناکوتا شکلاتی یکی از دسرهای  بین‌المللی بسیار خو‌ش‌مزه است که طرفداران خاص خود را دارد. پاناکوتا به  شیوه‌های گوناگون و با طعم‌های بسیار متنوعی تهیه می‌شود. پاناکوتا شکلاتی یکی از محبوب‌ترین انواع پاناکوتا است.
مواد لازم:
شیر: ۲ لیوان
خامه: یک‌چهارم لیوان
شکر: ۱۰ قاشق غذاخوری
شکلات تخته‌ای: ۵۰ گرم
وانیل به میزان لاز
یاحبیب
 
سلام:)
 
اولا اگر بین بچه ها کسی منتظر عکس امروز قرنطینگاری من بود، معذرت میخوام. سرم شلوغ بود و نتونستم عکس بگیرم.
 
دوم:
فردا تولد همسرمه. اولین تولدش که عقد کردیم :) امروز جشن گرفتیم. به دلیل قرنطینه بودن، کیک رو هم خودم پختم.
اینجا جا نداره شاعر بگه
"ایام قرنطینه به این پی بردمتو هر هنری نیاز باشد داری..."
؟ 
جا داره دیگه. مرسی شاعر
 
بعد از مراحل پخت نون و پخت بیسکوییت، به پخت کیک تولد رسیدیم
اما چقد خامه کیک و درست کردن سخته آقا. کلی زم
در حالت عادی بدن شما از قندها به عنوان تأمین کننده انرژی استفاده می‌کند؛ اما اگر شما قند کمی به بدن و سلول‌های خود برسانید، بدن شما روش تأمین انرژی خود را تغییر و رو به سوی مصرف چربی‌ها خواهد گذاشت. با گذشت زمان کافی شما لاغرتر خواهید شد. از این رژیم غذایی کتوژنیک یکی از چندین رژیم مخصوص لاغری بدون داشتن محدودیت‌های فراوان است.
شواهدی در دسترس است که نشان می‌دهد رژیم کتوژنیک علاوه بر لاغری، در درمان صرع‌های ناگهانی کودکان نیز مؤثر است. ر
اگر شما کیک هویج را دوست دارید می توانید با خوردن این بیسکوییت هویج نیز لذت کافی را ببرید.
مواد لازم :
یک جعبه مخلوط کیک هویج
نصف فنجان روغن نباتی
یک چهارم فنجان آب
دو عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان کشمش
نصف فنجان خرد شده آجیل
یک ظرف پنیر خامه‌ای

ادامه مطلب
 
کیک ردولوت یکی از زیباترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌جاتی است که می‌توانید بدون دردسر در خانه درست کنید.
مواد لازم
½2 فنجان (یعنی معادل 250 گرم) آرد کیک
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
½ قاشق چای خوری نمک
½1 فنجان شکر
2 عدد تخم مرغ
½1 فنجان روغن
3 قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز
½ قاشق چای خوری وانیل
1 فنجان باتر میلک
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
½1 قاشق چای خوری جوش شیرین
دستور العمل‌
در ابتدا فر را روشن کرده، و درجه حرارت آن را روی 350 درجه فارنهایت
مواد لازم
۲ قاشق غذا خوری روغن۳ عدد فلفل دلمه‌ای در سه رنگ۳ حبه سیر رنده شده۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو۱ قاشق چای‌خوری نمک۲۰۰ گرم گوجه نگینی۴۰۰ میل خامه۲۰۰ گرم پنیر چدار۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده)پیازچه

ادامه مطلب
اموزش درست نمودن بستنی موز ( کاملا رژیمی )
 
موز رسیده، یک عدد
بستنی موزی
طرز تهیه بستنی موزی خانگی در یک ساعت
 موز را پوست بکنید و حلقه حلقه نمایید و بی آنکه روی هم تلنبار شود، کف یک سینی یا صفحه پلاستیکی بچینید.
و حدود یکی دو ساعت در فریزر بگذارید. حلقه های یخ زده را در مخلوط کن بریزید و تا به دست آمدن یک ماده خامه طور بستنی شکل، موز یخ زده را مخلوط کنید. نکات تکمیلی درباره بستنی موزیبستنی موزی جزو دسر - انواع بستنی میباشدزمان آماده سازی مواد ا
نحوه پخت کاپ کیک ها
 
 
کیک های کوچک یک نوع درمان مناسب به اندازه نیش هستند و می توان آنها را به همان راحتی کیک های معمولی با چند تغییر درست کرد. شما به یک مینی کیک کیک و آستر متناسب با قابلمه نیاز خواهید داشت. خمیر را آماده کنید ، یا با استفاده از دستور العمل یا خرید مخلوط خمیر کیک از فروشگاه. به یاد داشته باشید که کیک های کوچک به اندازه پخت کیک های معمولی به اندازه کیک معمولی شما طول نمی کشد ، بنابراین هنگامی که در فر هستند ، به آنها توجه کنید ت
چیز‌کیک یخچالی از خوشمزه‌ترین دسر‌ها است که طعم و مزه‌ای بی‌نظیر دارد و می‌توانید به سادگی آن را در خانه تهیه کنید.
چیز کیک آن هم از نوع یخچالی از خوشمزه‌ترین و اشتهاآورترین عصرانه‌ها و میان وعده‌هایی است که به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما در روزهای داغ بهار و تابستان آن را امتحان کنید. طرز تهیه چیز کیک یخچالی چندان سخت نیست. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم

بیسکویت ۲۲۵ گرم
کره ۸۵ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد ۱/۴ پیمانه
پنیر خا
توضیحات مخلوط کن مولینکس مدل LM850
تهیه ی یک آبمیوه یا اسموتی خوشمزه نیازمند یک دستگاه پرقدرت و با کیفیت است . مخلوط کن مولینکس مدل LM850 از سری محصولات معتبر شرکت Mulinex می باشد.این مخلوط کن با ابعاد 43*15*19.5 سانتی متر و وزن 4.5 کیلوگرماز جمله لوازم خانگی پرمصرف در آشپزخانه می باشد.این مخلوط کن دارای پارچ شیشه ای با ظرفیت 1.75 لیتر بوده و از جنس شیشه ای مقاوم به حرارت (تا 80 درجه سانتی گراد) می باشد . در زیر این مخلوط کن پایه ی نگهدارنده ضد لغزش وجود دارد
پودینگ یکی از انواع کیک‌های بسیار پرطرفدار و گزین? مناسبی برای سرو در مهمانی‌ها است.
پودینگ شکلاتی کلاسیک‌ترین نوع پودینگ است که می‌توان آن را با شکلات تلخ، شکلات سفید یا شکلات نعناعی درست کرد و روی آن را هم می‌توان با خامه تزیین و با بستنی میل کرد. در این مطلب طرز تهی? این کیک خوش‌مزه بدون تخم‌مرغ آمده است.
مواد لازم:
آرد: یک پیمانه
شکر: سه‌چهارم پیمانه
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
شیر: نصف پیمانه
کر? آب شده یا
سلام خانوم های باسلیقه ای که امشب مهمون دارن و دوست دارن یه رولت خامه ای خوشمزه رو با سلیقه و دست پخت خودشون تهیه کنن تا بتونن سلیقه خودشونو به رخ فامیل بکشن پیشنهاد من براتون همین رولت خامه ای خوشمزه کنار یه چایی داغ و خوش عطره با من همراه باشید .
منتشر کننده سایت cooking-training.blog.ir


ادامه مطلب
طرز تهیه پاناکوتا
 
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
 
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
 
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
 
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
 
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
 
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
 
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
 
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
 
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
 
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
برای تهیه یک فنجان ارده:
۲ فنجان کنجد خام
۲ ق‌غ‌خ روغن خام (مثلا روغن زیتون)
کنجدها رو توی آسیاب ریخته و ۴ تا ۵ دقیقه حسابی آسیاب میکنیم تا کاملا نرم بشه.
میتونیم از گوشت کوب برقی هم برای یکنواخت شدن استفاده کنیم.
وقتی کاملا یک نواخت شد یک قاشق غذا خوری روغن اضافه میکنیم و دوباره یکی ذو دقیقه مخلوطش میکنیم.
برای خامه‌ای‌تر شدن، قاشق دوم روغن را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.
منبع: سایت بیتوته
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
در گوناگون همراه ما باشید.
ادامه مطلب
دوستان عزیز شما میتوانید این گلاسه عالی رو در کافه ما میل بفرمایید.
قیمت : ۹۵۰۰ تومان در تاتلی
طرز تهیه
مواد لازم

نصف پیمانه بستنی شکلاتی
نصف پیمانه شیرکاکائو
2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته
پودر کاکائو به میزان لازم
سس شکلات به میزان لازم
مقداری سس شکلات همزمان که لیوان را برمی‌دارید و در دست‌تان می‌چرخانید، بریزید تا تمام دیواره‌های لیوان به سس شکلات آغشته شود.
بستنی شکلاتی را داخل لیوان بریزید سپس شیرکاکائو را نیز به مواد اضافه کنید.
رفته بودم قنادی واسه خالم شیرینی نارگیلی بگیرم همون که رفتم از پشت ویترین چشام به جمالش روشن شد چه رنگ و رویی چه خوشگل بود.
هر چی توصیفش کنم بازم کمه .
نمیدونم چقدر داشتم نگاش میکردم ولی طولانی بود. مغازه شلوغ بود واسه همین با خیال راحت نیگاش میکردم مگه میتونستم نگامو ازش بردارم
غیر ممکن بود سخت بود .
خلاصه دیگه داشت آب دهنم راه میفتاد .
آخه مگه میشه نون خامه ای رو از پشت ویترین دیدو چش ازش برداشت یا آب دهنت راه نیفته . خلاصه اون چشمک عاشقونه کار
 
درست کردن قهوه فوری بهترین گزینه برای زمانی است که خیلی سریع به قهوه نیاز دارید، اما به یک دستگاه قهوه‌ساز دسترسی ندارید. بر خلاف قهوه دانه‌ای و آسیاب نشده، دانه‌های قهوه فوری از خشک کردن دانه‌های قهوه عادی درست می‌شوند.
مواد لازم
1 فنجان آب جوش
1 قاشق چایخوری قهوه فوری
2 قاشق چایخوری شکر
شیر یا خامه
کاکائو، انواع طعم دهنده‌ها و یا عصاره وانیل
دستور العمل‌
در این مرحله از طرز تهیه قهوه ۱ الی ۲ قاشق چای خوری از قهوه فوری را در لیوان بر

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها